Vaatekaapit ja komerot

Mirrorlinen kaapistot ja komerot ovat aito, millilleen mukautuva säilytysjärjestelmä, joka toteutetaan juuri haluamillasi mitoilla sinun kotiisi.

Mikäli sinulla on jo olemassa suunnitelma mitoista ja materiaaleista, ota yhteyttä ja pyydä siitä tarjous. Jos komeroista on valmiita liitetiedostoja voit laittaa ne sähköpostiin posti@ovinetti.fi.

Pyydä tarjous

Täydellinen säilytysratkaisu - Kaarituote Oy - Ovinetti, Varvarinkaari

Täydellinen säilytysratkaisu juuri sinun tarpeisiisi

Mittatilaustyönä toteutettu, tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Anna inspiraation lentää, ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle toimiva kokonaisuus. Tehdään ideoista ja visioista valmis tuote ja voimme sanoa, se on yhdessä tehty.

Tilaan kuin tilaan - Kaarituote Oy - Ovinetti, Varvarinkaari

Vaatekaapit ja muut säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan

Tuotteet valmistetaan tarkalleen mittojen mukaan tilaan sopivaksi. Lopputulosta voit kutsua vaikka sanalla komero tai vaatekaappi tai säilytysjärjestelmä, toteutetaan se juuri sinulle laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Nopea ja luotettava toimitus - Kaarituote Oy - Ovinetti, Varvarinkaari

Nopea ja luotettava toimitus

Täysin sata prosenttisia asioita on tässä maailmassa kovin kovin vähän. Se on kuitenkin erittäin erittäin todennäköistä että Mirrolinen tuotteet saapuvat juuri sovitussa aikataulussa kertatoimituksena sovittuun osoitteeseen.

Ota yhteyttä