Liukuovet ja tilanjako-ovet

Mikäli sinulla on jo suunnitelma mitoista ja materiaaleista, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Jos ovista on valmiita liitetiedostoja, laita tarjouspyyntö sähköpostitse posti@ovinetti.fi.

Tilanjako-ovet valmistetaan alumiinikehyksiin. Kaksipuolinen tilanjako-ovi on molemmin puolin siisti ja huoliteltu. Tilanjako-ovia voidaan käyttää esimerkiksi jakamaan huone tai niillä voidaan korvata perinteisiä väliovia.

Liukuovet voidaan valmistaa sekä teräsprofiili-  että alumiini kehyksillä. Tyypillinen käyttökohde on esimerkiksi oviksi komeroiden eteen.

Pyydä tarjous

Uusi ilme kotiisi - Kaarituote Oy - Ovinetti, Varvarinkaari

Laadukkailla liukuovilla uusi ilme kotiisi

Liukuovilla uudistat kotisi ilmeen nopeasti, edullisesti ja pienellä vaivalla. Kotisi tyyliin sopivat liukuovet valmistetaan räätälöitynä juuri sinulle. Liukuovien värit ja materiaalit voit valita laajasta valikoimasta sisältäen useita eri kehysvaihtoehtoja

Turvallinen käytössä - Kaarituote Oy - Ovinetti, Varvarinkaari

Käytössä turvallinen

Liukuovet rullaavat kevyesti ja lähes äänettömästi ja niiden rakenne kestää kovemmassakin käytössä. Ovimekanismeille tehdas myöntää 10 vuoden takuun.  Pyörästöjä ei tarvitse öljytä tai kiristää. Turvallisuuden takaavat lasien ja peilien taakse liimattu turvakalvo sekä pyörästöissä oleva hypynesto. Siksi Mirror Line -liukuovet ovat mainio valinta myös lapsiperheisiin.

Laaja materiaalivalikoima - Kaarituote Oy - Ovinetti, Varvarinkaari

Laajasta materiaalivalikoimasta yksilölliset tilanjako-ovet

Alumiini kehysprofiilit soveltuvat tilanjako-oviksi. Niissä pyörästö jää piiloon listan sisälle ja ovi on tyylikäs molemmin puolin. Kuulalaakeroitu alapyörästö takaa liukuovien pehmeän ja hiljaisen liu’un. Lattiaan sijoitettava alakisko on huomaamaton, 5 mm korkea. Jakolistoilla voidaan jakaa ovea sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Myös ulkotiloihin - Kaarituote Oy - Ovinetti, Varvarinkaari

Kestävät tilanjako-ovet myös ulkotiloihin

Alumiini on kestävä ja ruostumaton materiaali, mikä mahdollistaa sen käytön myös ulkotiloissa, terassilla tai kylpyhuoneissa.

Ota yhteyttä